Je bekijkt de reis...

Australië
a
A
15 augustus 2005 09:20 | Door: pap
Tja, tja, de laatste glaasjes wegen het zwaarst...
Poene
15 augustus 2005 10:51 | Door: Witte
Ik wil ook wel stage lopen daaro.Je zuipt en feest meer dan ik.Dan iedereen hier bij mekaar geloof ik.hahahaah see ya.X
15 augustus 2005 11:32 | Door: Diny
Hoi Sanne,
Zo te lezen heb je het reuze naar je zin. Straks weer afkicken, zal niet meevallen.
Wanneer komt je moeder?
Alvast fijne vakantie.
Groetjes Diny.
15 augustus 2005 16:47 | Door: Ezzer
Zozozo ja wat moet ik nog zeggen lol lol en nog eens lol......ammuseer je in je laatste week...bij "de studenten"..xxx Ezzer
16 augustus 2005 08:09 | Door: Marga
Hallo Sanne.Eindelijk een berichtje. Leuke side ,zote zien vermaak jij je geweldig,en dat dichtklappen van is volgens mij helemaal voorbij. Je laatste studentenweek alweer en dan vakantie geniet er van.
Groeten aan mam,dikke poen
16 augustus 2005 10:10 | Door: Chantal
Joepie ik heb ook eindelijk vakantie!!!!! En jij gaat nog steeds van feestje naar feestje! Have fun!!! xxxjes Chant& Pat
16 augustus 2005 13:05 | Door: maartje
he san,
ik ben weer bijgelezen... jonge jonge wat een feestjes... Lijkt me trouwens erg stressig om iemand z'n hoofd eraf te halen!!(je ontlaadt je natuurlijk in feestjes??!) groot risico maar goed... denk wel dat jij stressbestendig bent!! Functioneerde alles nog goed naar afloop of heb je hem even opnieuw geprogrammeerd?? Lijkt me wel lachen een soort slaafje ervan te maken ha ha. nou san veel plezier daar nog. Ik heb nog maar twee weken vrij en dan moet ik weer ha ha. dikke kus maart
16 augustus 2005 13:07 | Door: maartje
zo grappig was dat laatste eigenlijk niet..maar ja je kent me blijven lachen ahum....
17 augustus 2005 09:09 | Door: Kim
Ha Sanne!
Wanneer begin je met rondtrekken en waar ga je precies heen? Succes met de laatste week bij je coschap en nog veel plezier!
Liefs Kim
17 augustus 2005 16:47 | Door: Annelies en pap
Foto,s gezien, hartstikke mooi die sunset.... Op dit moment vanuit Berlijn heel veel groeten
Poene
19 augustus 2005 11:10 | Door: joyce
hey sanne..... zuipschuit... haahahahah ik moest je effe snel de groetjes doen van perushka..... en van mij natuurlijk een dikke knuffel....kus kus..